Søndags jazz - 10. april 2016 kl. 13.00 til 16.00
SIX FOOT STOMPERS

SIX FOOT STOMPERS er et Dansk jazz-orkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at "stampe" et traditionelt jazz-band i gang.

I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikumsvenlig jazz-musik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.

SIX FOOT STOMPERS har blandt andet deltaget i de to store Københavnske jazzfestvals, "Swinging Copenhagen" samt "Copenhagen Jazz Festival". Internationalt har orkestret turneret i Sverige og Grønland, deltaget i Festivals i Polen og Italien samt ikke mindst i"French Quarter Festival" og "Fritzel`s Jazz-renuion" i New Orleans, USA.

I foråret 2013 optrådte SIX FOOT STOMPERS med stor succes i Europas største Jazzfestival i Dresden.

Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumrer, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder. Alt i alt et orkester der spiller glad swinging traditionel jazz.

Bandets medlemmer: Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Søren Munk, trombone og vocal. Torben Junker larsen, banjo –Keld Reenberg, bas – Torben Kousholt Mikkelsen, trommer.


Entre 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for gæster.

RICKY's køkken serverer:  Frokostanretning til kr. 90. Bestilling til Johnny senest den 6. april på telf. 44915352