Torsdag den 3 oktober 2019 kl.19.30 i Cafeen i Herlev BioBluesHustlers er et sammentømret og solidt københavnsk bluesband med en velsvingende besætning, der over årene før har spillet i flere gode bluesbands på scener lige som Plænen i Tivoli,  diverse festivaler, juke joints, byfester, blues dance parties til private arrangementer over hele landet og med enkelte afstikkere til broderlandende omkring os

Blueshustlerne  leverer en autentisk rå og ren blues uden omsvøb og med stor respekt, inspiration og tak til de store gamle mestre og også mere nutidige bluesstjerner :  Jimmy Reed, Muddy Waters, Albert King, T-Bone Walker, Anson Funderburgh, Mike Morgan, Pat Boyack, Lee Rocker, Kim Wilson, Duke Robillard, Edgar Winter.   

Morten Bak og Peter la Cour sørger for et taktfast og velsvingende  fundament for Tim Tsengs’s virtuose mundharmonika og Tom Lazy’s stilrene og klokkeklare guitar og teksterne formidles videre af Jens Friis børstede vokal. Blues uden dikkedarer!     

Det swinger ! Vip med foden eller slip din indre blues-danser fri og nyd rejsen i trygge hænder på BluesHustlers på arbejde.


Besætning :

Morten Bak - trommer

Tom Lazy - guitar

Peter La Cour - bas

Jens Friis - vokal

Tim Tseng - mundharmonika  

Medlemspris kr. 50,00 andre 75,00.

Billetter: Jørgen 21 97 16 15


www.facebook.com/herlevjazzclub/