Gratis JAZZ den 31/10 2020 kl. 13.00

                 Bettina med band

             

Bettina Fyen-Andersen er oprindelig en garvet rock sangerinde med pladekontrakt i start 90érne og med jobs på spillesteder så som Montmartre og Roskilde festivalen. Men kærligheden til jazzen vinder og hun synger over de sidste 15 år i mange forskellige konstallationer bl.a. Herlev trioen.


Bettina kommer og synger i Herlev jazz klub med 3 dygtige musikere, Søren Larsen / Piano, Morten Ilsøe/ Trommer og Andreas Markus/ Bas, som alle er garvede musikere med en meget bred erfaring fra flere af de kendte spillesteder så som Drop Inn og Copenhagen jazz festival. 

 

Bettina vil her give publikum en varm og dejligt jazz oplevelse, hvor der i dette ensemble spilles jazz og bossa med stor kærlighed til de store af jazzens dronninger, som Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald og ikke mindst bossa nova musikkens konge Joáo Gilberto og Stan Getz.


Bettina Fyen-Andersen håndplukker numrene til lejligheden og fortæller en historie til lytteren med en varm og soft jazz feeling og ikke mindst et univers af nærvær og spilleglæde.


             

          
 Bemærk ! Der må kun side 30 personer i Cafeen ad gangen grundet Corora bestemmelserne.