26.februar kl.13.00 i Herlev BIO


GRATIS JAZZ!!!!               GRATIS JAZZ!!!!!!

Helle  Danum vocal

Inge Andersen piano

Rune Fog-Nielsen bas

 

Helle Danum/Inge Andersen Jazz , denne dag som trio, spiller ørehængende jazz, leveret med stor passion og nærvær. Det er med sjæl og nerve, og lige fra hjertet når de kendte jazzklassikere bliver fortolket, og du bliver bl.a. henført til tiden omkring fyrre og halvtredserne, hvor denne swingende jazzstil var i højsædet, og som nu igen vinder indpas bl.a. på grund af de smukke tekster og gode melodier.

Repertoiret byder på sange med inspiration hentet fra sangere som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nat King Cole, Louis Armstrong m.fl.

SangerindenHelle Danum har en smuk og varm jazzvokal, der som lytter drager dig ind i et vidunderligt jazzunivers af smukke toner og tekster der betyder noget……..
Hun kan fortælle historien så man “ikke er i tvivl”.

Pianisten Inge Andersen er en erfaren jazzpianist, og et velkendt navn i det danske jazzmiljø. Inge forsøger ikke at efterligne eller lyde som nogen, men har sin helt egen finurlige fortællende stil, og
når der tælles for så swinger jazzen. Heraf det lille ”øgenavn” SwingeInge!

Bassisten Rune Fog-Nielsen er trods sin unge alder allerede veletableret på den danske jazzscene pga. sin velklingende swingende basstil.