1. oktober kl. 13.00 i Herlev Teaterbio

Kaffe – kringle og jazz Herlev Jazzklub præsenterer: Monday Quintet og det er gratis!

Monday Quintet kommer i 2022 i en ny forklædning, nemlig nu med trommer og ikke mindst sang, men der holdes fast i et repertoire som de fleste kender og værdsætter. Det spænder over ældre jazzting fra 1920'erne, samt populære swingnumre op til 60'ernes mainstream jazz.

Med andre ord: Traditionel jazz i bredeste forstand.

Ved denne koncert er kvintetten suppleret med sanger Niels Bull, som med sin sang leder tankerne hen på Sinatra og jazzens guldalder. Han synger bl.a. nogle af de kendte crooner numre, som On The Sunny Side Of The Street og Come Fly With Me. MQ har også et antal latinamerikanske bossa nova numre og andre genkendelige lækkerier på programmet.

Ud over sangen fremføres musikken af de to blæsere: Hans Kahlen på basun og Preben Rahtgen på saxofon. Det hele understøttes solidt af pianisten Palle Bo Nielsen og bassisten Poul Næs. Og rytmen styres suverænt af trommeslageren Jørn glas, der giver plads til dejlige soli.

De traditionelle jazz melodier fra 1920'erne og frem til 60'ernes mainstream bliver leveret med højt humør og bygger på livslang musikalsk erfaring hos alle i bandet. Bluesbaseret jazz og latin, uden stråforkorter i et swingende samspil, der giver lytterne godt humør og vippende fødder.

 

Kom i god tid!